Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser.

Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.

Tilgjengelighet:

Antall varer i butikken oppdateres automatisk ved kjøp. Varer som er utsolgt kan ikke bestilles, og det samme gjelder om du prøver å bestille et antall som ikke er igjen på lager. Det hender likevel at vi kan være utsolgt for en vare som ligger som tilgjengelig i nettbutikken. Dette kan skje hvis vi ikke har mottatt det bestilte antallet varer og ikke har rukket å korrigere, eller at vi har feilpakket en vare, eller at en vare har blitt ødelagt.

Dersom vi ikke har varen din inne, vil du motta en epost om dette. Da kan du velge om du vil kansellere ordren av den varen eller la den stå som en restordre.

Frakt og levering:

Du betaler aldri mer enn Posten Norge sine satser uansett hvor mye du bestiller fra oss! Det vil alltid lønne seg å bestille flere ting på en gang, eller å gå sammen med noen om å bestille. Om du velger å hente varene selv er fraktkostnaden selvsagt ingenting.

For utenlandssendinger og post til Svalbard benyttes Posten Norges takster etter vekt. Norsk moms trekkes da fra handlebeløpet.

Hvis noe skjer med pakken din er du sikret ny pakke, eller pengene tilbake dersom vi ikke kan levere samme vare. Det er trygt for både deg og oss!

Alle bestillinger sendes omgående. Du vil motta en sms eller epost når din ordre er sendt. Dersom forsendelsen din er sendt som pakke, vil eposten også inneholde sporingsinformasjon slik at du kan følge med på hvor pakken befinner seg.

NB! Det er viktig at epostadressen du oppgir er korrekt, slik at du kan motta denne eposten og eventuelt andre eposter dersom vi behøver å kontakte deg.

Betaling:
Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:
– Oppkrav:
Varenes kost pris pluss postens til enhver tids gjeldene satser
– Forskuddsbetaling:
Betal inn beløpet på konto 9499.05.07931 eller via VIPPS og få varene fritt tilsendt.